Sjoerd Cadeau Tips

Sjoerd's Beste Cadeau Tips!

Speelgoed voor 2 jarige, genoeg keuze

Speelgoed voor 2 jarige

Speelgoed voor 2 jarige kunt u snel en makkelijk vinden op de site van speelgoedidee.be. Zelf ben ik op zoek naar leuk speelgoed voor mijn nichtje, altijd een hele uitdaging om iets leuks te vinden. Ik moet zeggen dat er genoeg keuze aan speelgoed op de site te vinden is, ook zeer mooie en duurzaam speelgoed. Maar om tussen al dat verschillende speelgoed iets leuks voor mijn nichtje te zoeken is best lastig. Toevallig weet ik dat ze een echte poppen moeder is, en laat ik nou net een leuke pop zien, een pop met een badjas in de vorm van een olifant. Meteen maar deze in de winkelmand gezet, op zoek naar een ander leuk cadeautje van speelgoed voor 2 jarige. Ook daar hoefde ik niet lang naar te zoeken, want wat is leuker om je pop in een geweldige poppen buggy te kunnen vervoeren, ook deze buggy er maar bij besteld. terwijl ik eigenlijk wilde gaan betalen zag ik nog een leuk spel voorbij komen stapel ei genaamd, een spel wat goed is voor de motoriek van een kind, en nu snel naar betalen gaan.  26794bd13f56b1c9f770a5336a2bff6faed984fd

Leuke verjaardag

Wat heeft mijn nichtje toch een leuke verjaardag gehad met héél véél cadeautjes. Vooral het cadeautje wat ik heb gegeven, stapel ei, was een succes. Samen met wat vriendinnetjes die ook op haar verjaardag waren had ze de grootste lol met het bouwen van de eieren, vooral wanneer de toren om valt. Ik moet zeggen dat ik me ook reuze heb vermaakt, al was het door het vrolijke gezicht van mijn nichtje. full36054120

Meer verhalen