Sjoerd Cadeau Tips

Sjoerd's Beste Cadeau Tips!

Cadeau gadgets –  de allerleukste cadeaus om te geven!

Je kent het vast wel. Je moet op verjaardag maar je hebt geen idee wat je hem of haar moet geven. Voor kinderen is het soms nog wel te bedenken maar naarmate de jarige ouder wordt des te lastiger is het om met een origineel cadeau te komen. Je kan immers niet elk jaar met een bos bloemen of nieuwe sokken aan komen. Een origineel hebbedingetje is daarom altijd leuk om te geven. Je laat hiermee zien dat je moeite hebt gedaan om een origineel cadeau te vinden. Heb je geen idee welke gadget leuk zou zijn? Wij zetten een aantal cadeau gadgets voor je op een rij. 

Goedkope gadgets

Een leuk idee hoeft uiteraard niet duur te zijn. Er zijn voor allerlei prijzen originele gadgets te vinden. Onderstaande gadgets kan je in veel winkels vinden of online bestellen. Denk in de goedkope prijsklasse bijvoorbeeld aan een sleutelhanger met een lampje eraan. Deze zal ongetwijfeld in de praktijk veel gebruikt worden. Wil je iets originelers? Laat dan bijvoorbeeld een notitieboekje bedrukken met zijn of haar naam. 

Cadeau gadgets voor vrouwen 

Voor vrouwen zijn de mogelijkheden eindeloos. Waarschijnlijk omdat vrouwen altijd blij zijn met gadgets. Bepaal vooraf hoeveel geld je ongeveer uit wil geven aan een cadeau. Zo kan je alvast een schifting maken in de vele mogelijkheden. Hieronder een aantal mogelijkheden:

  • Een kurkentrekker in een unieke vorm. Deze zal ongetwijfeld vaak worden gebruikt.
  • Een retro bluetooth speaker. Iedereen houdt van muziek en van retro.
  • Een zeemeerminnen deken. Een deken op zijn tijd is heerlijk. Met deze zeemeerminnen loop maak je dat nog leuker!
  • Wil je meer besteden? Je zal indruk maken met een smartwatch. Elke keer dat ze hem gebruikt zal er aan je gedacht worden. 
  • Een automatisch watersysteem voor planten. Niemand die eraan denkt als cadeau te geven maar superhandig. Wedden dat iedereen hem straks ook wil hebben.

Cadeau voor hem 

Ja ik weet het. Ook voor mannen is het ontzettend lastig een leuk cadeau te vinden. Gelukkig zijn er voor mannen ook heel veel leuke cadeau gadgets te krijgen. 

  • Koop een anti-stressbal in een unieke vorm
  • Wil je hem aan het lachen maken? Koop een bierdop schieter of een bieropener in unieke vorm.  
  • Heb je iets meer te besteden en is de jarige job sportief? Dan zal een activity tracker zeker in de smaak vallen. Hiermee kan hij zijn dagelijkse bewegingen goed bijhouden. 
  • Een wekker inclusief bluetooth speaker. Handig en praktisch.
  • Koop een mini boksbal voor op het bureau. 

Cadeau gadgets voor iemand die niets wil

Deze persoon hebben wij allemaal in onze omgeving. Als je vraagt naar de wensen zal hij of zij zeggen dat ze niets willen. Bescheiden maar niet handig als je toch iets wilt geven. Deze bovenstaande cadeau gadgets zullen dan goed van pas kopen. Je hoeft niet met lege handen te verschijnen. Het is veel leuker om wel een cadeau te geven en te krijgen op de verjaardag. Kies je een van bovenstaande gadgets? Succes verzekerd!