Sjoerd Cadeau Tips

Sjoerd's Beste Cadeau Tips!

Leuke Evaluna damesschoenen gezien

Evaluna Damesschoenen

Evaluna

Nieuwe damesschoenen uitzoeken

Het was weer eens tijd om samen met mijn vriendinnen nieuwe schoenen uit te zoeken. Regelmatig kopen wij samen nieuwe kleren, maar schoenen zijn weer een ander verhaal. Meestal doe je met schoenen veel langer! Wij kwamen Evaluna schoenen tegen, en vonden die collectie allemaal erg mooi. Helaas hadden zij op dat moment niet mijn maat, dus ben ik online gaan zoeken naar Evaluna schoenen. Bij Van Bommel schoenmode hadden zij exact het model dat ik wilde, en in mijn maat! Ik heb dit natuurlijk gelijk aan mijn vriendinnen laten weten, omdat de schoenen online ook nog eens in de aanbieding waren.

Toen hebben mijn vriendinnen en ik er een gezellig online shop avondje van gemaakt. Wij kozen alledrie een nieuw paar schoenen uit, en bestelde die samen. Zo besparen wij op de verzendkosten! Daarna hebben wij onder het genot van een kopje thee en een koekje nog wat andere webshops bekeken. Het is altijd gezellig om met vriendinnen samen te winkelen, of dat nou in de winkelstraten of online is!

Wie van jullie winkelt ook wel eens met iemand anders samen in webshops? Ik vind het altijd zo makkelijk, lekker warm thuis, en in no time ligt je bestelling op de mat!